Ποιοι είμαστε

Η HASTEMI ιδρύθηκε το 1994 και δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής προϊόντων από μέταλλο & καλλιτεχνικό σύρμα, όπως stand προβολής, ειδικές κατασκευές κ.α.

Οι απαιτήσεις της αγοράς μας ώθησαν μετέπειτα να εξοπλιστούμε με άρτιο και εξειδικευμένο προσωπικό και με σύγχρονα μηχανήματα κατασκευής και μεταποίησης μετάλλου, καλλιτεχνικού σύρματος, plexiglass αλλά και ξύλου. Έτσι έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε ένα εγγυημένο τελικό προϊόν, με υψηλά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, στον σχεδιασμό και τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Η γκάμα των προϊόντων μας ξεκινάει από stand προβολής προϊόντων (εφημερίδων, περιοδικών, καρτών, τροφίμων κ.λ.π.) και τελειώνει περίπου στα όρια της φαντασίας και των απαιτήσεών σας…

Όλα τα προϊόντα μας είναι ελληνικής κατασκευής, αρίστης ποιότητας και με εγγύηση υλικού και κατασκευής. Θα ήταν χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας ενημερώσουμε σχετικά, για όλα τα προϊόντα μας.

Μας εμπιστεύονται

Μερικοί από τους συνεργάτες που μας εμπιστεύθηκαν την κατασκευή των προϊόντων τους

Εξειδίκευση από το 1994

Για κάθε σας ανάγκη μαζικής ή μικρότερης παραγωγής, επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.