Ειδικές κατασκευές

Διαθέτοντας πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην κατασκευή μεταλλικών προϊόντων και χάρη στις αποκλειστικές συνεργασίες μας με μεγάλες εταιρείες του εσωτερικού αποτελούμε την πλέον αξιόπιστη λύση για τη μελέτη, το σχεδιασμό και την τελική κατασκευή κάθε είδους stand, συστήματος προβολής ή ολοκληρωμένης λύσης για χώρους που υπάρχει η ανάγκη σωστής τοποθέτησης πολλών προϊόντων.

Είμαστε δίπλα σας

Η ομάδα σχεδιαστών και συμβούλων πωλήσεων είναι πάντα στη διάθεση σας και εξετάζει διεξοδικά τις ιδιαιτερότητες κάθε project, συντάσσοντας εμπεριστατωμένες και δημιουργικές προτάσεις.

Είτε πρόκειται για ένα stand προβολής των προϊόντων σας είτε για μια ολοκληρωμένη κατασκευή στο χώρο σας είμαστε στην διαθεσή σας με μοναδικές και αξιόπιστες λύσεις πάντα στα μέτρα σας.

Η ιδέα σας στην πράξη

Ακόμα και αν έχετε φανταστεί το δικό σας μέσο προβολής του προϊόντος σας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το τελειοποιήσετε και να έχετε ένα άρτιο και μοναδικό προωθητικό αποτέλεσμα.

Γνωρίζοντας πολύ καλά την ανάγκη των εταιρειών για σωστή προβολή των προϊόντων μπορούμε νας σας εξασφαλίσουμε πως κάθε μας αποτέλεσμα θα πληρεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές κατασκευής και βαψίματος και πως το τελικό προϊόν που θα πάρετε στα χέρια σας θα είναι όπως ακριβώς το σχεδιάσαμε μαζί.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Κάθετη μονάδα επεξεργασίας, με δυνατότητα κοπής (Laser, Puncing), κάμψης, συγκόλλησης, ηλεκτροστατικής βαφής αλλά και τελικής συναρμολόγησης

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Από την ιδέα και τον αρχικό σχεδιασμό του προϊόντος μέχρι το τελικό φινίρισμα, είμαστε δίπλα σας για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη ή προτίμηση

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μπορούμε να καλύψουμε όλη τη γκάμα των μεταλλικών και plexiglass κατασκευών, από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προς χρήση προϊόν

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Άμεση και εγγυημένη παράδοση στον χρόνο που θα συμφωνήσουμε, ακόμα και σε ειδικές περιπτώσεις που απαιτούν αμεσότερη παραλαβή των προϊόντων

δείγματα εργασίας

Μεταλλικά, plexiglass, ξύλινα stand

δείγματα εργασίας

Stand εφημερίδων - περιοδικών, ειδικές κατασκευές

Έχετε mini market ή περίπτερο;

Δείτε όλες τις ειδικές κατασκευές μας αποκλειστικά για την επιχείρησή  σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για κάθε σας ανάγκη μαζικής ή μικρότερης παραγωγής, επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρησή σας.